RondvluchtHelikopter.nl

De nr. 1 in helikoptervluchten. Boek nu jouw helikoptervlucht! Ook verzorgen wij helikopter rondvluchten op evenementen en bedrijven. Jouw helikopter rondvlucht wordt een onvergetelijke ervaring!

Jullie dag wordt een dag om nooit te vergeten. Waarom zou je dan alles op de normale manier doen?Juist! Trouw per helikopter. Wij kunnen spreken uit ervaring.RondvluchtHelikopter.nl is ook per helikopter getrouwd. Daarbij vloog ik als bruidegom zelf, maar in jullie geval ben ik van harte jullie gastheer en piloot naar jullie perfecte trouwlocatie.Een onvergetelijke ervaring! Naast dat jullie met deze bruidsvlucht indruk maken op de gasten, is dit een helikoptervlucht wat je nooit meer zult vergeten.Ons cadeau? Gratis opname door 2 HD video camera's, zodat jullie later altijd de ultieme beelden terug kunnen kijken en zo de trouwdag nog een keer kunnen beleven!

Bezoek website






Trouwvlucht per helikopter - Rondvlucht Helikopter.nl - Jullie dag wordt een dag om nooit te vergeten. Waarom zou je dan alles op de normale manier doen? Juist! Trouw per helikopter. - .




Adres

  • Adres: Arendweg 33
    8218 PE, Lelystad

  • GSM: 06-41827362

Onze locatie: