Mustang trouwauto

Wil je een Ford Mustang huren met chauffeur voor op jullie bruiloft? Dat kan! Maak zo jullie historische dag nog onvergetelijker. Laat je rondrijden in deze klassieker van de Amerikaanse auto-industrie. Waan je even in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Ik rijd jullie met alle liefde rond. Verplaats je prinsheerlijk van huis naar trouwlocatie en van feest naar slaapadres. 

Een uit hobby geboren bedrijf met een oog voor detail. Een in bijna nieuwstaat klassieke verkerende Ford Mustang op je bruiloft is toch iets waar iedereen van droomt ?

Deze klassieke oldtimer heeft genoeg ruimte voor de bruid met bruidsjurk. Het dak (wit) kan natuurlijk altijd open bij mooi weer en dicht bij slecht weer of veel wind. Handig, zeker in verband met het kapsel van de bruid. Natuurlijk staat het comfort bij mij als chauffeur ook hoog in het vaandel.

Deze prachtige Ford Mustang kan aanwezig zijn tijdens jouw bruiloft voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze auto trekt enorm veel aandacht en heeft het keer op keer fantastisch gedaan als trouwauto.

Bekijk meer informatie op mijn website. 

Bezoek websiteMustang trouwauto


Ford Mustang huren als trouwauto | Mustang Trouwauto - Een Ford Mustang huren doe je bij Mustang Trouwauto! Prachtige klassieke Ford Mustang cabrio te huur uit 1965 als trouwauto of voor andere feestelijkheden. - .
Adres

  • Adres: Abel Tasmanstraat 266
    8023 XN, Zwolle

  • GSM: 06-10914087

Onze locatie: