Wedding Rides BMR

Een bijzondere auto als vervoer geeft je trouwdag net dat beetje extra. Een oldtimer zorgt voor de sfeer die je graag wilt op je huwelijk en/of andere feestelijke aangelegenheden. Wij hebben een drietal exclusieve oldtimers in de verhuur

Wedding Rides

Een bijzondere auto als vervoer geeft je trouwdag net dat beetje extra. Een oldtimer zorgt voor de sfeer die je graag wilt op je huwelijk en/of andere feestelijke aangelegenheden. Wij hebben een drietal exclusieve oldtimers in de verhuur.

De A-ford heeft een mooie donkerpaarse kleur met zwart en komt uit 1930. Deze oldtimer heeft een vast dak en is 4-deurs. In de A-ford kunnen vier
personen exclusief Chauffeur. Het is echt een sprookje!

De Oldsmobile is een oldtimer uit 1951 en een uniek exemplaar. Hij heeft een licht groene kleur. De auto heeft een vast dak en is 2-deurs. Er is ruimte voor vijf personen, exclusief Chauffeur. Leuk dus als er nog bruidskindjes mee gaan.

De Packard is geen standaard oldtimer! Hij heeft een mooie donker groene kleur en zoals op de foto te zien een ontzettend mooie grill. Deze auto komt uit 1939. Hij heeft ook een vast dak en is voorzien van vier deuren. Er is ruimte voor vijf personen, exclusief Chauffeur.

De auto’s kunnen in overleg versierd worden. Hierin hebben wij diverse mogelijkheden. Bezoek onze website voor de mogelijkheden.

Bezoek websiteWedding Rides BMR


The ride of your life! Wedding Rides BMR Tiel - BMR Tiel - The ride of your life! Leuke momenten vliegen te snel voorbij... Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je van iedere minuut geniet en zelf nergens aa... - .
Adres

  • Adres: Newtonstraat 49
    4004 KE, Tiel

  • GSM: 06-15295710

Onze locatie: