Starlimousine

Splinternieuwe wagens, glimmend en blinkend, de champagne staat altijd koud! Wij hebben allee. écht gastvrije chauffeurs. Een glimlach, een deur die voor je wordt opengehouden, je voelt je direct een VIP.

De voordelen van Star Limousine verhuur

Met vervoer in stijl begint uw feest of evenement goed. U of uw gasten wanen zich echte sterren en zullen van elke minuut van de rit genieten van de luxe van vervoer in stijl. Onze limousines bieden plaats aan acht personen en ook dat maakt de rit een feest opzich. Laat u verrassen door de luxe aan boord van onze limousines, waan u een ster voor een dag en begin uw feest of evenement in de juiste stemming.

Waarom een limousine huren bij Star Limousine?
  • Grootste limousine verhuur van Nederland!Met 18 verhuur limousines hebben we altijd een limo voor je beschikbaar.
  • Écht gastvrije chauffeursEen glimlach, een deur die voor je wordt opengehouden, je voelt je direct een VIP
  • Optimaal bereikbaarHeb je nú een limousine nodig? Je belt ons overdag, 's-avonds en zelfs in het weekend
  • Compleet verzorgdSplinternieuwe wagens, glimmend en blinkend, de champagne staat altijd koud!
  • Limousine huren in heel NederlandVanuit onze 2 locaties rijden onze limousines door heel Nederland

Doordat wij één van de grootste en kwalitatief beste limousinebedrijven van Nederland zijn kunnen wij u een zeer gunstige prijs berekenen.

Eveneens kunnen we daardoor ook grotere opdrachten zonder problemen uitvoeren.

U hoeft bij ons niet te betalen bij reservering. U betaalt voor de rit per bank of rechtstreeks aan de chauffeur.

U kunt na een afspraak uw eigen limousine bij ons komen uitzoeken.

Wij maken uitsluitend gebruik van zeer mooie auto's die zowel technisch als qua uiterlijk tot de beste behoren die er te huur zijn.

Onze limousines zijn niet voorzien van grote ontsierende reclame-uitingen die aangeven met wat voor bedrijf u rijdt.

Wij hebben auto's van de merken Lincoln (zowel wit als zwart), Chrysler, Hummer H2, Jaguar S type, Porsche Cayenne en diverse Excaliburs.

Onze offerte is altijd inclusief kilometers, brandstof, BTW, verzekering, frisdrank een fles champagne in de auto en in stijl geklede Chauffeur. Wij kennen geen toeslagen voor brandstof of nachturen.

Onze chauffeurs zijn ervaren en gespecialiseerd in hun werk. Zij hebben ruime ervaring in het rijden van bruiloften, maar ook voor jubilea, vrijgezellenfeesten, een avondje uit in stijl, airportservice, verjaardag enz. Ook voor promotiedoeleinden voor bedrijven draaien onze chauffeurs hun hand niet om.

Door de grootte van ons bedrijf en de goede contacten die we hebben met uitsluitend kwalitatief hoogstaande collega-limousinebedrijven bent u er altijd zeker van dat er een auto beschikbaar is.

Op uw verzoek is er een gratis rode loper ter beschikking.

Alhoewel het voor zowel u als voor ons prettig is dat u van tevoren reserveert is het zelfs mogelijk op het laatste moment te reserveren.

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij hanteren de "Algemene voorwaarden taxivervoer"

Wij zijn aangesloten bij de "geschillencommissie taxivervoer".

Bezoek websiteStarlimousine


Limousine huren? Bij Star Limousine verhuur hebben we 16 limo's! - Star Limousine is de aanbieder van limousines in de regio Rotterdam en Den Haag. Uiteraard rijden wij ook elders. Hummers, Lincolns, Chryslers en zelfs een echte Porsche Cayenne Limousine huur je hier!! - .
Adres

  • Adres: Abel Tasmanstraat 6
    3121 KA, Schiedam

  • Telefoon: 010-7171909

  • GSM: 0624873909

Onze locatie: