AutoClassic trouwauto verhuur

Trouwauto verhuur van Rolls-Royce en Bentley.

Wij verhuren klassieke Rolls-Royce en Bentley automobielen als trouwauto, luxe merken bij uitstek, automobielen met stijl en imago.  Wilt u op uw speciale dag uw familie en andere gasten aangenaam verrassen, dan is een trouwauto van AutoClassic absoluut de juiste keus.

De witte Rolls-Royce Silver Cloud is verreweg één van de meest populaire trouwauto's in Nederland maar voor de bruidsparen die niet in een witte Rolls-Royce willen trouwen maar wel een top klassieker willen, hebben wij een schitterende two-tone grijze Bentley S3 uit 1965 voor u klaar staan.

Wilt u echter iets buitengewoon aparts en bijzonder, iets wat nog exclusiever en groter is dan een Rolls-Royce, dan hebben wij nog een zeldzame Daimler DS420 state limousine om u op uw mooiste dag te vervoeren. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak om  de trouwauto van uw keuze live te komen bewonderen..........de koffie staat klaar!

Nu ook bij ons te huur: de peperdure witte Rolls-Royce Silver Seraph, de enige in heel Nederland. Dit is echt een trouwauto van ongekend niveau!

AutoClassic trouwauto verhuur heeft voor u de grootste topmerken trouwauto's voor de goedkoopste prijs!

Bezoek websiteAutoClassic trouwauto verhuur


Home | Trouwauto huren - Autoclassictrouwautoverhuur - AutoClassic is een trouwauto verhuur bedrijf in Hagestein / Utrecht. Wij verhuren exclusieve oldtimer trouwauto‘s van zeer hoge klasse. - .
Adres

  • Adres: Maatgraaf 7
    4124 BE, Hagestein

  • Telefoon: 0347-376312

  • GSM: 06-23686469

Onze locatie: