Chrysler PT Cruiser huren

De Chrysler PT Cruiser is een zeer karakteristieke auto, die zich uitstekend leent als bijvoorbeeld trouwauto of voor een ander feestelijk jubileum. Maar ook voor een fotoshoot, een gala, filmopnames, videoclips, signeersessies, etc.

De Chrysler PT Cruiser is een zeer karakteristieke auto, die zich uitstekend leent als bijvoorbeeld trouwauto of voor een ander feestelijk jubileum. Maar ook voor een fotoshoot, een gala, filmopnames, videoclips, signeersessies, etc. Op dit moment bent u waarschijnlijk bezig met het verzamelen van allerlei informatie en natuurlijk hoort hier ook het vervoer bij. Er komt veel kijken bij een feestelijke gebeurtenis, zoals de datum, de locatie, catering, bloemen en natuurlijk het vervoer. Het geheel moet een onvergetelijke dag zijn en daar wil ik graag bij helpen! Om die reden heb ik de PT Cruiser met chauffeur in de verhuur. Kijkt u eens bij fotos voor enkele voorbeelden! Als u meer informatie wilt, neem dan contact met mij op.

Bezoek websiteChrysler PT Cruiser huren


Chrysler PT Cruiser huren - Welkom - PT Cruiser, Chrysler, huren, trouwen, gala, eindejaarsfeest, afstudeergala, schoolgala, communiefeest, trouwvervoer - .
Adres

  • Adres: Perosihof 618
    5049 LS, Tilburg

  • Telefoon: 013-4561762

  • GSM: 06-17262678

Onze locatie: