ALSA reizen

ALSA reizen is een jong touringcarbedrijf dat touringcars [met chauffeur] verhuurt en reizen verzorgt in binnen- en buitenland. U kunt onze touringcars in heel Europa tegenkomen.

ALSA reizen is een jong touringcarbedrijf dat touringcars [met chauffeur] verhuurt en reizen verzorgt in binnen- en buitenland. U kunt onze touringcars in heel Europa tegenkomen.Voor een geslaagde dagtrip, bedrijfsuitje, schoolreis of een langere vakantie naar de zon of sneeuw bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voeren voor u uw eigen reisvoorstellen uit of u kunt een keuze maken uit onze [meerdaagse] reizen; deze zijn online te bekijken. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting richt zich op de kwaliteitsverbetering van de bedrijfsvoering en de dienstverlening van de door haar erkende touringcarbedrijven. 

Bezoek websiteALSA reizen


ALSA reizen BV | Touringcaronderneming - Welkom op de website van ALSA reizen BV. Wij verhuren touringcars met chauffeur voor bijvoorbeeld een leuk dagje uit, een personeelsuitje of een leuke reis naar het buitenland. - .
Adres

  • Adres: Waanderweg 19
    7812 HZ, Emmen

  • Telefoon: 0591-307060

Onze locatie: