Bloid Trouwkoetsen

Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.”

Monte Visser en Yonna Dobber zijn de drijvende krachten achter Stalhouderij Bloid.

Zij vormen daadwerkelijk hart, ziel en ruggegraat van het bedrijf

en staan volledig achter de diensten die zij verlenen.

Beiden zijn al hun leven lang met paarden bezig en met een groot

gevoel voor traditie, respect en service bieden zij een exclusieve dienstverlening op het gebied van trouw,- rouw en gelegenheids-aanspanningen.

In hun vrije tijd houden zij zich bezig met de paardensport over het hele vlak, naast paardrijden zijn ze ook actief in marathons, ringstekerijen, presentatieritten en arren op (natuur)ijs en sneeuw. Zij doen dit met hun eigen Gelderse Zwartblestuigpaarden.

Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.” De reacties na de trouwdag zijn vaak overweldigend. “Wat een leuke koetsier! Een vakbekwame man met veel verstand van zaken. En vooral wat een brave paarden.” 

En met een vanaf-prijs van € 299,-- ligt het in ieders bereik om zich op romantische wijze op de trouwdag te laten rijden.

Verder zijn wij ook te boeken voor jubilarissen, jarigen, winkelopeningen, bedrijfsuitjes, promotie etc. etc. Ook kunt u ons inschakelen voor (personeels)ringsteekwedstrijden, workshops, arresleden, marktritten of winkelcentra.

Bezoek websiteBloid Trouwkoetsen


Kennismaking :: Bloid - Klik hier voor Korting!! Monte Visser en Yonna Dobber: ambitieus, punctueel en BLOID. Zij vormen daadwerkelijk hart, ziel en ruggegraat van het bedrijf en staan volledig achter de diensten die zij verlenen. Beiden zijn al hun leven lang - .
Adres

  • Adres: Zandwerven 31
    1715 KM, Spanbroek

  • GSM: 06-51328848

Onze locatie: